Trailer Alerts

Bekijk de Eerste Trailer van Firestarter

Never play with fire.

Bekijk hier de eerste trailer van FIRESTARTER, de nieuwe bewerking van Stephen King’s klassieke thriller met Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong en Sydney Lemmon in de hoofdrol.

FIRESTARTER draait vanaf 12 mei a.s. exclusief in de bioscoop.
Voor meer informatie:  FirestarterFilm.nl
#FirestarterMovie

In deze spannende thriller van de producenten van The Invisible Man, probeert een meisje met bijzondere pyrokinetische gaven haar familie en zichzelf te beschermen tegen sinistere krachten.

Al meer dan tien jaar zijn ouders Andy (Zac Efron; Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, The Greatest Showman) en Vicky (Sydney Lemmon; Fear the Walking Dead, Succession) op de vlucht om hun dochter Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) uit handen te houden van een duistere overheidsinstantie die met Charlie’s verbazingwekkende gave om vuur te maken een massavernietigingswapen wil creëren.

Andy heeft Charlie geleerd hoe ze haar kracht, die wordt uitgelokt door woede of pijn, onschadelijk kan maken. Maar als Charlie elf jaar is, vind ze het steeds moeilijker haar gave te beheersen. Nadat een incident de locatie van de familie onthult, wordt een mysterieuze agent (Michael Greyeyes; Wild Indian, Rutherford Falls) ingezet om de familie op te sporen en Charlie voor eens en altijd in handen te krijgen. Maar Charlie heeft andere plannen.

Verder met o.a. Kurtwood Smith ( Amityville: The Awakening, Hitchcock), John Beasley ( The Purge: Anarchy, The Sum of All Fears) en Gloria Reuben ( Lincoln, Mr. Robot). De score van Firestarter werd gecomponeerd door de legendarische John Carpenter ( Halloween, Christine, The Fog) en mede-Halloween-componisten Cody Carpenter en Daniel Davies.

Firestarter werd geregisseerd door Keith Thomas ( The Vigil), naar een scenario van Scott Teems ( Halloween Kills) en is gebaseerd op het boek van Stephen King. Producenten zijn Jason Blum ( Halloween, The Invisible Man) voor Blumhouse en Oscar®-winnaar Akiva Goldsman ( I Am Legend, Constantine) voor Weed Road Pictures. Uitvoerend producenten van de film zijn Ryan Turek, Gregory Lessans, Scott Teems, Martha De Laurentiis, J.D. Lifshitz en Raphael Margules.