Filmnieuws

No Time To Die – Grootste James Bond-film in Nederland

Op 20 februari 2022 heeft NO TIME TO DIE haar voorganger SPECTRE ingehaald qua omzet en is hiermee de grootste James Bond-film in Nederland ooit. De film heeft inmddels ruim 1,7 miljoen bezoekers getrokken en de bezoekers hebben tot op heden gezorgd voor een omzet van maar liefst €20,5 miljoen! De film is daarmee de vierde meest succesvolle film aller tijden in Nederland qua opbrengst.

NO TIME TO DIE is op 30 september jl. in 150 bioscopen uitgegaan, waarmee het al de grootste Bond-release ooit was. Ook is NO TIME TO DIE de meest succesvolle release voor een Universal Pictures film aller tijden in Nederland.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug als Ian Flemings James Bond 007 in zijn vijfde en tevens laatste film in deze franchise.

De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

NO TIME TO DIE draait nu alleen in de bioscoop.
Voor meer informatie:  notimetodiefilm.nl
#NoTimeToDie