Filmnieuws

Licorice Pizza – Meest succesvolle Paul Thomas Anderson film in Nederland

Sinds afgelopen weekend is LICORICE PIZZA de meest succesvolle film van regisseur Paul Thomas Anderson in Nederland. Zijn vorige film, Phantom Thread, was de vorige recordhouder, maar met een omzet van ruim 606.000 euro gaat die eer nu naar LICORICE PIZZA. De film heeft inmiddels ruim 60.000 bezoekers getrokken.

LICORICE PIZZA vertelt het verhaal van Alana Kane (Alana Haim) en Gary Valentine (Cooper Hoffman), die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley. De film is geregisseerd door Paul Thomas Anderson en volgt hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

LICORICE PIZZA is genomineerd voor drie Oscars: Beste Film, Beste Regie en Beste Scenario.

LICORICE PIZZA draait nu alleen in de bioscoop en filmtheaters.

Voor meer informatie: LicoricePizza.nl
#LicoricePizza