Trailer Alerts

Bullet Train – Bekijk de eerste trailer

Getting back on the job is never as easy as you think… especially with the world’s deadliest assassins on board.

Bekijk de eerste trailer van de nieuwe actiethriller BULLET TRAIN met Brad Pitt in de hoofdrol. Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.

BULLET TRAIN is een humoristische en uitzinnige actiethriller van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2. In deze nieuwe bioscoopfilm, die zich afspeelt in het hedendaagse Japan, met als achtergrond een non-stop treinrit, voert Brad Pitt een ensemblecast aan van diverse acteurs die allerlei huurmoordenaars spelen die met elkaar in verband staan maar tegenstrijdige doelen hebben.

BULLET TRAIN draait vanaf 14 juli a.s. alleen in de bioscoop.

#BulletTrainMovie