Filmnieuws

The Lost City – Featurette

She was a real trooper on set. And by ‘she,’ we mean the jumpsuit.

Bekijk nu de nieuwe  Journey of the Jumpsuit featurette van THE LOST CITY. In de featurette die  hier te bekijken is, vertelt Sandra Bullock over haar iconische roze glitterjumpsuit in de film.

INTERNATIONAL WIG DAY

Gister was het International WIG Day en speciaal voor deze gelegenheid heeft Channing Tatum een gif geplaatst van zijn blonde pruik voor THE LOST CITY. Lokaal heeft Jim Bakkum ook een paar hilarische stories geplaatst waarin hij de pruik uit de film op heeft, bekijk de stories hier.

CHARACTER POSTERS

Bekijk onderstaande nieuwe character posters van THE LOST CITY.

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van “Dash”. Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en gaat achter haar aan om haar te redden. Tijdens een spectaculair avontuur in de jungle, moeten de twee tegenpolen wel samenwerken om te overleven en om de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

Bekijk hier de trailer van THE LOST CITY met o.a. Sandra Bullock,
Channing Tatum, Daniel Radcliffe en Brad Pitt.

THE LOST CITY draait vanaf 8 april a.s. in voorpremière.
#TheLostCity