Filmnieuws

Sonic The Hedgehog 2 – Stemmencast bekend

Vanaf 30 maart a.s. verschijnt het langverwachte vervolg SONIC THE HEDGEHOG 2 in de Nederlandse bioscopen. De Nederlandse stemmencast van de nieuwe personages zijn intussen bekend. Najib Amhali (Sonic), Huub Dikstaal (Dr. Robotnik), Joshua Albana (Tom), Carolina Dijkhuizen (Maddie), Erik van der Horst (Agent Steen), Peggy Vrijens (Rachelle) keren terug voor dit vervolg. Nieuwe stemmen zijn van Emmanuel Ohene Boafa (Knuckles), Randy Fokke (Tails) en Murth Mossel (Ronnie).

De originele cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails).

SONIC THE HEDGEHOG 2 draait vanaf 30 maart a.s. alleen in de bioscoop.
Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: SonicFilm.nl
#SonicMovie2

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in SONIC THE HEDGEHOG 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt. SONIC THE HEDGEHOG 2 is een film van de makers van  The Fast and the Furious en Deadpool.