Filmnieuws

Uncharted – Nummer één film in Nederland

Van 10 t/m 13 maart jl. was UNCHARTED al in voorpremière te zien en afgelopen donderdag was de officiële release. De film draait in 113 bioscopen en heeft inmiddels al bijna 100 duizend bezoekers getrokken wat tot op heden gezorgd heeft voor een omzet van maar liefst €1,1 miljoen. UNCHARTED is hiermee de nummer één film van dit moment!

UNCHARTED, is gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden met in de hoofdrollen o.a. Tom Holland, Mark Wahlberg
en Antonio Banderas.

UNCHARTED draait nu in de bioscoop.

Bekijk  hier de trailer.
Voor meer informatie:  UnchartedFilm.nl
#UnchartedMovie

In UNCHARTED maken maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, de gevatte Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.