Filmnieuws

Sonic The Hedgehog 2 | #1 film in de VS

SONIC THE HEDGEHOG 2 DE NUMMER 1 FILM IN DE VERENIGDE STATEN

Vrijdag 8 april jl. is SONIC THE HEDGEHOG 2 in première gegaan in de Verenigde Staten en de film heeft in het openingsweekend maar liefst $70 miljoen opgebracht.

SONIC THE HEDGEHOG 2 RUN in Pathé Nijmegen

In het paasweekend (16 t/m 18 april) kunnen bezoekers van Pathé Nijmegen het op een mini looptrack opnemen tegen Sonic voor de snelste tijd. De deelnemers krijgen ook een gratis foto als ze hun tijd delen op social media. Op zondag 17 april zal er een Sonic kostuum aanwezig zijn.

SONIC THE HEDGEHOG 2 is een film van de makers van  The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic),Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails). In de Nederlands gesproken versie met o.a. Najib Amhali (Sonic), Emmanuel Ohene Boafo (Knuckles), Randy Fokke (Tails) en Carolina Dijkhuizen (Maddie), Peggy Vrijens (Rachelle) en Murth Mossel (Ronnie).

SONIC THE HEDGEHOG 2 draait nu in de bioscoop in de originele en de Nederlands gesproken versie.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: SonicFilm.nl
#SonicMovie2

SONIC AR LENS

Probeer nu de SONIC 2 AR lens via onderstaande link:
https://ar.sonicthehedgehogmovie.com/intl/nl/

MUZIEK

De muziek van SONIC THE HEDGEHOG 2 wordt net als het eerste deel verzorgd door Tom Holkenborg (aka Junkie XL). De Nederlandse Holkenborg is een veelgevraagd filmcomponist voor Hollywood blockbusters. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de score van films als Mad Max: Fury Road, Army of the Dead en Deadpool. Daarnaast is hij een Grammy-genomineerde electronische muziekproducent bekend van samenwerkingen met onder andere Britney Spears, Madonna en Justin Timberlake, en verzorgde hij de soundtracks voor videogames voor Need for Speed, The Matrix, The Sims 2, The Sims 3, en meer.

Bekijk  hier de nieuwe muziekvideo Stars In The Sky van Kid Cudi voor SONIC THE HEDGEHOG 2.

FEATURETTES

Alle Sonic fans opgelet! Weet jij hoe snel Sonic gaat? Test je kennis met deze quizvraag in de featurette Hoe Snel Is Sonic hier. Bekijk daarnaast de nieuwe Knuckle Down featurette met Idris Alba hier.

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in SONIC THE HEDGEHOG 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.