Filmnieuws

Morbius | Speciale IMAX vertoning

Donderdag 14 april jl vond de speciale IMAX vertoning plaats van
MORBIUS in Pathé Arena te Amsterdam. De presentatie werd gedaan door Noah Zeeuw.

Verschillende BN’ers en influencers, waaronder Zoey Ivory, Nick Hoox, Tommy Kok, Brainpower, Lian Vijfschaft, Tommie Christiaan, Dianne van den Eng, Edino van Dorsten, Jennifer de Jong, Barry Paf, Karsten van Broekhoven en Bastiaan van Schaik waren hierbij aanwezig.

Bekijk hier de aftermovie.

MORBIUS draait vanaf 20 april a.s. exclusief in de bioscoop.
Ook in IMAX en Dolby Cinema.

Bekijk hier de final trailer voor MORBIUS.
Voor meer informatie: Morbius.nl
#Morbius

Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte.

Verder met o.a. Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson.
Geregisseerd door Daniel Espinosa ( Life, Safe House).