Filmnieuws

De Bad Guys | Feestelijke familiepremière

DE BAD GUYS

FEESTELIJKE FAMILIEPREMIÈRE  IN AANWEZIGHEID VAN DE STEMMENCAST
INCLUSIEF OPTREDEN RAPPER DONNIE

Op zaterdag 16 april jl. vond de feestelijke familiepremière van DE BAD GUYS plaats in Pathé Arena te Amsterdam.

De Nederlandse stemacteurs, waaronder Gijs Naber (Meneer Wolf), Nasrdin Dchar (Professor Marmelade), Giovanca (Diane Vossinger), Denise Aznam (Mevrouw Tarantula), Jody Bernal (Meneer Piranha), Rayen Panday (Meneer Haai) en Tara Hetharia (Priscilla Pluizebol) waren hierbij aanwezig.

De presentatie inclusief een korte introductie van de aanwezige stemacteurs werd gedaan door presentator Levi van Kempen, gevolgd door een kort optreden van rapper extraordinaire DONNIE die een aantal tracks heeft gezongen.

Bekijk hier de aftermovie.

DE BAD GUYS is de nieuwe 3D familiefilm van DreamkWorks Animation met in de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Gijs Naber (Meneer Wolf), Frank Lammers (Meneer Slang), Nasrdin Dchar (Professor Marmelade), Giovanca (Diane Vossinger), Denise Aznam (Mevrouw Tarantula), Jody Bernal (Meneer Piranha), Rayen Panday (Meneer Haai), Tara Hetharia (Priscilla Pluizebol)
en Elise Schaap (Minnie Logger).

DE BAD GUYS draait nu in de bioscoop, ook in de originele versie.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: TheBadGuys.nl
#DeBadGuys

 In deze nieuwe actiecomedy van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

Het beruchte team van de Bad Guys bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Academy Award®-winnaar Sam Rockwell, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron, GLOW), koele meester in vermommingen Mr. Shark (Craig Robinson, Hot Tub Time Machine-franchise), krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha (Anthony Ramos, In the Heights) en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula (Awkwafina, Crazy Rich Asians), alias “Webs”.

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Bad Guys worden goed.

Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Bad Guys iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr Wolf de rest overtuigen om de ‘Good Guys’ te worden.

In de film zijn ook de stemmen te horen van Zazie Beetz ( Joker), Lilly Singh ( Bad Moms) en Emmy-winnaar Alex Borstein ( The Marvelous Mrs. Maisel).

The Bad Guys, naar de boekenreeks van Aaron Blabey, is geregisseerd door Pierre Perifel (animator, de Kung Fu Panda-films), die hiermee zijn eerste feature film regisseert. De film is geproduceerd door Damon Ross (development executive Trolls, The Boss Baby, coproducent Nacho Libre) en Rebecca Huntley (mede-producent, The Boss Baby). De uitvoerende producenten zijn Aaron Blabey, Etan Cohen en Patrick Hughes.