Filmnieuws

The Bad Guys | #1 film in de VS

Vrijdag 22 april jl. is THE BAD GUYS in première gegaan in de Verenigde Staten en de film heeft in het openingsweekend maar liefst $24 miljoen opgebracht.

THE BAD GUYS / DE BAD GUYS is de nieuwe 3D familiefilm van DreamkWorks Animation. In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Gijs Naber (Meneer Wolf), Frank Lammers (Meneer Slang), Nasrdin Dchar (Professor Marmelade), Giovanca Ostiana (Diane Vossinger), Denise Aznam (Mevrouw Tarantula), Jody Bernal (Meneer Piranha), Rayen Panday (Meneer Haai), Tara Hetharia (Priscilla Pluizebol)
en Elise Schaap (Minnie Logger).

DE BAD GUYS draait nu in voorpremière, ook in de originele versie.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: TheBadGuys.nl
#DeBadGuys

ACHTER DE SCHERMEN VIDEO’S & RAAD DE STEMMEN QUIZ

In deze featurette vertelt de cast alles wat je moet weten over DE BAD GUYS.

Bekijk hier de achter de schermen beelden van de Nederlandse stemmencast.

Daarnaast kon het publiek deze week op social media meedoen aan hilarische ‘raad de stemmen’ quizen. Bekijk hier video 1, 2 en 3.

 In deze nieuwe actiecomedy van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

Het beruchte team van de Bad Guys bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Academy Award®-winnaar Sam Rockwell, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron, GLOW), koele meester in vermommingen Mr. Shark (Craig Robinson, Hot Tub Time Machine-franchise), krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha (Anthony Ramos, In the Heights) en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula (Awkwafina, Crazy Rich Asians), alias “Webs”.

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Bad Guys worden goed.

Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Bad Guys iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr Wolf de rest overtuigen om de ‘Good Guys’ te worden.

In de film zijn ook de stemmen te horen van Zazie Beetz ( Joker), Lilly Singh ( Bad Moms) en Emmy-winnaar Alex Borstein ( The Marvelous Mrs. Maisel).

The Bad Guys, naar de boekenreeks van Aaron Blabey, is geregisseerd door Pierre Perifel (animator, de Kung Fu Panda-films), die hiermee zijn eerste feature film regisseert. De film is geproduceerd door Damon Ross (development executive Trolls, The Boss Baby, coproducent Nacho Libre) en Rebecca Huntley (mede-producent, The Boss Baby). De uitvoerende producenten zijn Aaron Blabey, Etan Cohen en Patrick Hughes.