Filmnieuws

Top Gun: Maverick | Wereldpremière in San Diego

4 mei vond de wereldpremière plaats van TOP GUN: MAVERICK op de aircraft carrier USS Midway in San Diego.

Acteurs Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Monica Barbaro, Raymond Lee, Jake Picking, Manny Jacinto, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Jack Schumacher, Kara Wang en Lyliana Wray en Kenny Loggins, Joseph Kosinski (regisseur) en Jerry Bruckheimer (producent)
waren hierbij aanwezig.

TOP GUN: MAVERICK draait vanaf 24 mei a.s. alleen in de bioscoop in IMAX, Dolby Cinema, 4D en ScreenX.

Voor meer informatie: TopGunFilm.nl
#TopGun

“HOLD MY HAND” – LADY GAGA

Luister nu naar de nieuwe single “Hold My Hand” van Lady Gaga voor TOP GUN: MAVERICK.

Het nummer is geschreven en geproduceerd door Lady Gaga en BloodPop en mede geproduceerd door Benjamin Rice. Vanavond zal de nieuwe videoclip worden gelanceerd, Lady Gaga heeft wel al een teaser van de clip geplaatst op haar social media kanalen.

Luister hier naar de nieuwe single.
Bekijk hier de teaser van de videoclip.

PILOT TRAINING FEATURETTE

Neem een kijkje achter de schermen en zie de actie tot leven komen in de nieuwe  pilot training featurette van TOP GUN: MAVERICK. Hierin is te zien hoe de acteurs maandenlang hebben getraind om de beleving van het vliegen optimaal over te brengen.

Bekijk de featurette hier.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.