Filmnieuws

Top Gun: Maverick | Start kaartverkoop op TOP GUN DAY

Guaranteed adrenaline rush.

Op vrijdag 13 mei a.s. is het TOP GUN DAY en op deze dag zal de kaartverkoop van
TOP GUN: MAVERICK van start gaan.

Tom Cruise is terug als Pete “Maverick” Mitchell in de nieuwe bioscoopfilm
TOP GUN: MAVERICK.

Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

TOP GUN: MAVERICK draait vanaf 24 mei a.s. alleen in de bioscoop in IMAX, Dolby Cinema, 4D en ScreenX.

Voor meer informatie: TopGunFilm.nl
Bekijk de trailer hier.
#TopGun

“HOLD MY HAND” – LADY GAGA

Luister nu naar de nieuwe single “Hold My Hand” van Lady Gaga voor
TOP GUN: MAVERICK. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Lady Gaga en BloodPop en mede geproduceerd door Benjamin Rice. Afgelopen vrijdag is de nieuwe videoclip gelanceerd,

Luister hier naar de nieuwe single.
Bekijk hier de videoclip.

PILOT TRAINING & AVIATION FEATURETTE

Neem een kijkje achter de schermen en zie de actie tot leven komen in de pilot training en aviation featurettes van TOP GUN: MAVERICK. Hierin is te zien hoe de acteurs maandenlang hebben getraind om de beleving van het vliegen optimaal over te brengen.

Bekijk de pilot training featurette hier.
Bekijk de aviation featurette hier.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.