Trailer Alerts

Bros | Bekijk de eerste trailer

Are you tough enough for love?

Bekijk hier de eerste trailer van BROS met Billy Eichner in de hoofdrol.

De combinatie van het woest-komische brein van Billy Eichner ( Billy on the Street, The Lion King (2019),  Difficult People, Impeachment: American Crime Story) en het meesterschap van filmhitmakers Nicholas Stoller (de  Neighbors-films,  Forgetting Sarah Marshall) en Judd Apatow ( The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) heeft geleid tot BROS, een slimme, komische zwijmelfilm over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin.

BROS draait vanaf 27 oktober a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: BrosFilm.nl
#BrosMovie

CINEMACON 2022

Billy Eichner heeft eind april de CinemaCon Big Screen Achievement Award voor Comedy Star of the Year gewonnen tijdens CinemaCon in Las Vegas.

Met trots presenteert Universal Pictures dit najaar de eerste romantische komedie van een grote studio over twee homoseksuele mannen die heel misschien, mogelijk, wellicht, per ongeluk de ware liefde weten te vinden. Eventueel. Ze zijn namelijk nogal druk bezet.

De hoofdrol in BROS wordt gespeeld door Billy Eichner, de eerste openlijk homoseksuele man die hoofdrolspeler en scenarioschrijver is van zijn eigen grote studiofilm. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller, die samen met Eichner voor het scenario tekende. BROS is geproduceerd door Judd Apatow, Stoller en Joshua Church (co-producent  Trainwreck, Step Brothers). Uitvoerend producent is Eichner.