Trailer Alerts

Where The Crawdads Sing | Bekijk de nieuwe trailer

Where the mysteries lie. Where the secrets are buried. Where The Crawdads Sing.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor WHERE THE CRAWDADS SING met de originele song van Taylor Swift.

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller ( Daar waar de rivierkreeften zingen) van
Delia Owens met o.a. Daisy Edgar-Jones ( Normal People) Taylor John Smith (Sharp Objects) en Harris Dickinson ( The King’s Man).

WHERE THE CRAWDADS SING draait vanaf 25 augustus a.s. alleen in de bioscoop.

#CrawdadsMovie

VIGNETTE

Bekijk hier de nieuwe Murder in the Marsh vignette waarin behind the scenes materiaal te zien is en o.a. Reese Witherspoon vertelt over het tot stand komen van de film WHERE THE CRAWDADS SING.

Na de bestseller komt er nu een meeslepende, mysterieuze film.

WHERE THE CRAWDADS SING vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Door de geruchten over het ‘moerasmeisje’ die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden.

De hoofdrollen in WHERE THE CRAWDADS SING worden vertolkt door Daisy Edgar-Jones ( Normal People) als “Kya Clark”, Taylor John Smith ( Sharp Objects) als “Tate Walker”, Harris Dickinson ( The King’s Man) als “Chase Andrews”, Michael Hyatt ( Snowfall) als “Mabel”, Sterling Macer, Jr. ( Double Down) als “Jumpin’” en David Strathairn ( Nomadland) als “Tom Milton”. Olivia Newman ( First Match) heeft de film geregisseerd naar een scenario van Lucy Alibar ( Beasts of the Southern Wild) dat gebaseerd is op het boek van Delia Owens. De film van 3000 Pictures is geproduceerd door Reese Witherspoon en Lauren Neustadter.