Trailer Alerts

Bullet Train – Bekijk de nieuwe trailer

Just get off the train. Easy, right?

Bekijk de nieuwe trailer van de actiethriller BULLET TRAIN met Brad Pitt in de hoofdrol. Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.

BULLET TRAIN is een humoristische en uitzinnige actiethriller van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2. In deze nieuwe bioscoopfilm, die zich afspeelt in het hedendaagse Japan, met als achtergrond een non-stop treinrit, voert Brad Pitt een ensemblecast aan van diverse acteurs die allerlei huurmoordenaars spelen die met elkaar in verband staan maar tegenstrijdige doelen hebben.

BULLET TRAIN draait vanaf 4 augustus a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: BulletTrain.nl
#BulletTrainMovie

In BULLET TRAIN zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben. In deze film van regisseur David Leitch ( Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan.

Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio (Bad Bunny) en Sandra Bullock.