Trailer Alerts

Ticket To Paradise – Bekijk de eerste trailer

For better or for worse.

Bekijk hier de eerste trailer van de romantische komedie

TICKET TO PARADISE met George Clooney en Julia Roberts in de hoofdrol.

Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. TICKET TO PARADISE van Working Title, Smokehouse Pictures en Red Om Films is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

TICKET TO PARADISE draait vanaf 29 september a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie:  TicketToParadiseFilm.nl
#TicketToParadise

Ol Parker ( Mamma Mia! Here We Go Again, schrijver van de  Best Exotic Marigold Hotel-films) heeft de film geregisseerd naar het script dat hij samen met Daniel Pipski schreef.

TICKET TO PARADISE is geproduceerd door Tim Bevan ( Darkest Hour, The Danish Girl) en Eric Fellner ( The Theory of Everything, Les Misérables) voor Working Title, door Sarah Harvey ( The Best Exotic Marigold Hotel, co-producent  In Bruges), Deborah Balderstone ( Palm Beach, Gone), George Clooney en Oscar®-winnaar Grant Heslov ( Argo, The Midnight Sky) voor Smokehouse Pictures en door Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan en Marisa Yeres Gill (beiden co-uitvoerend producent van de serie  Homecoming) voor Red Om Films.

TICKET TO PARADISE is gefilmd op locatie in Queensland, Australië, met steun van de Australische overheid en van Screen Queensland’s Production Attraction Strategy.