Trailer Alerts

The Woman King | Bekijk de eerste trailer

Bow down to the most exceptional female warrior to ever live.

Bekijk hier de eerste trailer van THE WOMAN KING, gebaseerd op ware gebeurtenissen, met Oscar®-winnaar Viola Davis in de hoofdrol.

THE WOMAN KING vertelt het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid.

THE WOMAN KING draait vanaf 13 oktober a.s. exclusief in de bioscoop.

Voor meer informatie:  TheWomanKing.nl
#TheWomanKing

In THE WOMAN KING, gebaseerd op ware gebeurtenissen, volgen we de emotionele reis van generaal Nanisca (Oscar®-winnaar Viola Davis). Zij stoomt een volgende generatie krijgsters klaar voor de strijd tegen een vijand die hun levens dreigt te verwoesten. Sommige dingen zijn het waard om voor te vechten…