Filmnieuws

Bullet Train | Photocall in Parijs

Op zaterdag 16 juli jl. vond de photocall van BULLET TRAIN plaats in Port Debilly, Parijs. Acteurs Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry en Joey King, regisseur David Leitch en producent Kelly McCormick waren hierbij aanwezig.

Ook zijn er opnamen gemaakt van een korte Q&A met de castleden, waaronder Brad Pitt en Aaron Taylor-Johnson en regisseur David Leitch. Bekijk de soundbites hier.

BULLET TRAIN draait vanaf 3 augustus a.s. alleen in de bioscoop. Ook in IMAX, Dolby Cinema, 4D en ScreenX.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: BulletTrain.nl
#BulletTrainMovie

FEATURETTE

Bekijk hier de nieuwe Crazy Weapon featurette, waarin Aaron Taylor-Johnson en Brian Tyree Henry een kijkje geven achter de schermen van BULLET TRAIN.

In BULLET TRAIN zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben. In deze film van regisseur David Leitch ( Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan.

Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.