Filmnieuws

Nope | Wereldpremière in Hollywood

In aanwezigheid van regisseur en cast

Maandag 18 juli jl. vond de wereldpremière plaats van NOPE in Hollywood, Los Angeles in aanwezigheid van de cast en crew. Onder andere regisseur Jordan Peele, producent Ian Cooper en castleden Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Brandon Perea, Michael Wincott, Wrenn Schmidt, Terry Notary en Jacob Kim waren hierbij aanwezig.

Op 12 juli jl. vond het Jupiter’s Claim event voor NOPE plaats bij Universal Studios Hollywood in Los Angeles in aanwezigheid van Jordan Peele, Daniel Kaluuya, Keke Palmer en Brandon Perea.

Vanaf 22 juli a.s. kunnen Universal Studios Hollywood-gasten de originele Jupiter’s Claim-set van Jordan Peele’s NOPE zien tijdens de wereldberoemde Studio Tour van het park. De Jupiter’s Claim-set – een permanente toevoeging aan de tour – zal tegelijk met de bioscooprelease van de film in de Verenigde Staten debuteren, waardoor het de eerste keer is dat een Studio Tour-attractie wordt geopend met een filmrelease.

Jordan Peele heeft eerder via zijn Twitteraccount een link naar de Jupiter Claim website gedeeld, waarin een diepere kijk op de wereld van de film wordt gegeven. Bekijk de site hier en lees hier meer.

De film herenigt Jordan Peele met Daniel Kaluuya ( Get Out, Judas and the Black Messiah), die wordt vergezeld door Keke Palmer ( Hustlers, Alice) en Steven Yeun ( Minari, Okja) als bewoners in een eenzame bergkloof in Californië die getuigen van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.

NOPE draait vanaf 18 augustus a.s. alleen in de bioscoop, ook in IMAX.
Vanaf 11 augustus gelimiteerde voorpremières.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: NopeFilm.nl
#NopeMovie

FEATURETTES

Bekijk de nieuwe featurettes, waarin onder andere filmregisseur Jordan Peele een kijkje geeft achter de schermen van NOPE.

Bekijk hier de A Cinematic Event featurette.
Bekijk hier de OJ en EM featurette.

Oscar®-winnaar Jordan Peele heeft het moderne horrorgenre op zijn kop gezet met Get Out en daarna Us. Nu geeft hij een nieuwe draai aan de zomerfilm met zijn meest recente popnachtmerrie: het grootse horroravontuur Nope.

In de film werkt Peele weer samen met Oscar®-winnaar Daniel Kaluuya ( Get Out, Judas and the Black Messiah), die bijgestaan wordt door Keke Palmer ( Hustlers, Alice) en de voor een Oscar® genomineerde Steven Yeun ( Minari, Okja). Zij spelen de inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië die een mysterieuze en angstaanjagende ontdekking doen.

NOPE, waarin ook Michael Wincott ( Hitchcock, Westworld) en Brandon Perea ( The OA, American Insurrection) te zien zijn, is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele en geproduceerd door Ian Cooper ( Us, Candyman) en Jordan Peele voor Monkeypaw Productions. De film wordt wereldwijd uitgebracht door Universal Pictures.