Filmnieuws

Nope | Nummer één geopend in de Verenigde Staten

Jordan Peele’s NOPE is in de Verendigde Staten op nummer één geopend met een opbrengst van maar liefst $ 44 miljoen. De film heeft hiermee het hoogste openingsweekend voor een originele film sinds Jordan Peele’s ‘ Us‘, die meer dan drie jaar geleden is uitgebracht. Lees hier meer over de geweldige resultaten in de Verenigde Staten.

Zondag 24 juli jl. vond de première plaats van NOPE in Rome, in aanwezigheid van castleden Daniel Kaluuya en Keke Palmer. Daarnaast was singer-songwriter Corey Hart aanwezig. De nieuwe Jean Jacket Mix van zijn nummer “Sunglasses at Night” staat op het nieuwe album van NOPE, inclusief muziek van Dionne Warwick, Jodie Foster, Exuma en The Lost Generation. De soundtrack van NOPE door Michael Abel is vrijdag 22 juli jl. gereleased.

Het album is hier te beluisteren.

De film herenigt Jordan Peele met Daniel Kaluuya ( Get Out, Judas and the Black Messiah), die wordt vergezeld door Keke Palmer ( Hustlers, Alice) en Steven Yeun ( Minari, Okja) als bewoners in een eenzame bergkloof in Californië die getuigen van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.

NOPE draait vanaf 18 augustus a.s. alleen in de bioscoop, ook in IMAX.
Vanaf 11 augustus gelimiteerde voorpremières.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: NopeFilm.nl
#NopeMovie