Filmnieuws

Bros | Wereldpremière Toronto International Film Festival

Vrijdag 9 september jl. vond de wereldpremière van BROS plaats tijdens het Toronto International Film Festival.

O.a. castleden Billy Eichner, Luke Macfarlane, Ts Madison, Jim Rash, Miss Lawrence, Dot Marie Jones, Eve Lindley, Guy Branum en regisseur Nicholas Stoller waren hierbij aanwezig.

BROS is een romantische komedie over twee homoseksuele mannen die heel misschien, mogelijk, wellicht, per ongeluk de ware liefde weten te vinden. Eventueel. Ze zijn namelijk nogal druk bezet.

BROS draait vanaf 27 oktober a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: BrosFilm.nl
#BrosMovie

De combinatie van het woest-komische brein van Billy Eichner ( Billy on the Street, The Lion King (2019),  Difficult People, Impeachment: American Crime Story) en het meesterschap van filmhitmakers Nicholas Stoller (de  Neighbors-films,  Forgetting Sarah Marshall) en Judd Apatow ( The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) heeft geleid tot BROS, een slimme, komische zwijmelfilm over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin.

De hoofdrol in BROS wordt gespeeld door Billy Eichner, de eerste openlijk homoseksuele man die hoofdrolspeler en scenarioschrijver is van zijn eigen grote studiofilm. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller, die samen met Eichner voor het scenario tekende. BROS is geproduceerd door Judd Apatow, Stoller en Joshua Church (co-producent  Trainwreck, Step Brothers). Uitvoerend producent is Eichner.

Lees hier de artikelen van Deadline en Variety, het interview van Variety en bekijk hier het exclusieve interview met castleden Billy Eichner en Luke Macfarlane en regisseur Nicholas Stoller.