Trailer Alerts

The Woman King | Nummer één geopend in de Verenigde Staten

THE WOMAN KING is in de Verenigde Staten op nummer één geopend met een opbrengst van maar liefst $ 19 miljoen. De film kreeg in de Verenigde Staten een A+ CinemaScore en 95% positive gescoord op Comscore/Screen Engine’s PostTrak. Daarnaast heeft de film tot nu toe 95% gescoord op RottenTomatoes. Zulke positieve scores komen niet vaak voor. Ook heeft THE WOMAN KING vergelijkbare scores met eerdere prijswinnende films zoals Harriet en Hidden Figures. Lees hier meer over de geweldige resultaten in de Verenigde Staten.

THE WOMAN KING draait vanaf 6 oktober a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: TheWomanKing.nl
#TheWomanKing

CLIP

Bekijk nu een nieuwe clip uit THE WOMAN KING met Viola Davis.
Bekijk hier de Fighting Is Skill clip.

THE WOMAN KING vertelt het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid. In de film, gebaseerd op ware gebeurtenissen, volgen we de emotionele reis van generaal Nanisca (Oscar®-winnaar Viola Davis). Zij stoomt een volgende generatie krijgsters klaar voor de strijd tegen een vijand die hun levens dreigt te verwoesten. Sommige dingen zijn het waard om voor te vechten…