Trailer Alerts

Bros | Première in New York

Dinsdag 20 september jl. vond de première van BROS in New York plaats. O.a. castleden Billy Eichner, Luke Macfarlane, Ts Madison, Jim Rash, Miss Lawrence, Debra Messing en Guy Branum waren hierbij aanwezig.

BROS is een romantische komedie over twee homoseksuele mannen die heel misschien, mogelijk, wellicht, per ongeluk de ware liefde weten te vinden. Eventueel. Ze zijn namelijk nogal druk bezet.

BROS draait vanaf 27 oktober a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: BrosFilm.nl
#BrosMovie

De combinatie van het woest-komische brein van Billy Eichner ( Billy on the Street, The Lion King (2019),  Difficult People, Impeachment: American Crime Story) en het meesterschap van filmhitmakers Nicholas Stoller (de  Neighbors-films,  Forgetting Sarah Marshall) en Judd Apatow ( The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) heeft geleid tot BROS, een slimme, komische zwijmelfilm over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin.

De hoofdrol in BROS wordt gespeeld door Billy Eichner, de eerste openlijk homoseksuele man die hoofdrolspeler en scenarioschrijver is van zijn eigen grote studiofilm. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller, die samen met Eichner voor het scenario tekende. BROS is geproduceerd door Judd Apatow, Stoller en Joshua Church (co-producent  Trainwreck, Step Brothers). Uitvoerend producent is Eichner.

CLIPS

Bekijk nu twee nieuwe clips uit BROS.
Bekijk hier de This Is a Museum Not Schitts Creek clip
en hier de Bobby Finds a Way To Get Aaron On His Blanket clip.