Filmnieuws

Ticket To Paradise | Beluister nu de soundtrack

Afgelopen week is de soundtrack van de nieuwe bioscoopfilm TICKET TO PARADISE uitgebracht. Het album, bestaande uit elf nummers van Lorne Balfe (bekend van de soundtracks van o.a.  Top Gun: Maverick en Ambulance), is nu te beluisteren via de gebruikelijke streamingdiensten.

Beluister  hier de soundtrack van TICKET TO PARADISE
en bekijk hieronder nieuwe clips en featurettes.

Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. TICKET TO PARADISE van Working Title, Smokehouse Pictures en Red Om Films is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

TICKET TO PARADISE draait vanaf 28 september a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: TicketToParadiseFilm.nl
#TicketToParadise

CLIPS

Bekijk nu twee nieuwe clips uit TICKET TO PARADISE met George Clooney
en Julia Roberts.

Bekijk hier de Making Plans clip en hier de David and Georgia clip.

FEATURETTES

Bekijk nu twee nieuwe featurettes van TICKET TO PARADISE, waarin George Clooney
en Julia Roberts vertellen waar de film over gaat en wat hun favoriete onderdeel van het script was.

Bekijk hier de Still in Love featurette en hier de Your Favorite Part featurette.

Ol Parker ( Mamma Mia! Here We Go Again, schrijver van de  Best Exotic Marigold Hotel-films) heeft de film geregisseerd naar het script dat hij samen met Daniel Pipski schreef.

TICKET TO PARADISE is geproduceerd door Tim Bevan ( Darkest Hour, The Danish Girl) en Eric Fellner ( The Theory of Everything, Les Misérables) voor Working Title, door Sarah Harvey ( The Best Exotic Marigold Hotel, co-producent  In Bruges), Deborah Balderstone ( Palm Beach, Gone), George Clooney en Oscar®-winnaar Grant Heslov ( Argo, The Midnight Sky) voor Smokehouse Pictures en door Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan en Marisa Yeres Gill (beiden co-uitvoerend producent van de serie  Homecoming) voor Red Om Films.

TICKET TO PARADISE is gefilmd op locatie in Queensland, Australië, met steun van de Australische overheid en van Screen Queensland’s Production Attraction Strategy.