Filmnieuws

Ticket To Paradise | Nummer één in Nederland

TICKET TO PARADISE draait sinds 28 september jl. in de bioscoop in Nederland en heeft inmiddels al ruim 21.000 bezoekers getrokken. Dit heeft gezorgd voor een omzet van € 200.000 en TICKET TO PARADISE is hiermee de nummer één film in Nederland op dit moment. De film is o.a. in Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Brazilië uitgebracht en wereldwijd heeft TICKET TO PARADISE tot nu toe $ 31 miljoen opgebracht. De film gaat op 21 oktober uit in Amerika.

Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. TICKET TO PARADISE van Working Title, Smokehouse Pictures en Red Om Films is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

TICKET TO PARADISE draait nu alleen in de bioscoop.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: TicketToParadiseFilm.nl
#TicketToParadise

CLIPS

Bekijk nu drie nieuwe clips uit TICKET TO PARADISE met George Clooney
en Julia Roberts.

Bekijk hier de On The Plane clip, hier de Everybody Dance Now en hier de Meeting The Fiance clip.

FEATURETTES

Bekijk nu twee nieuwe featurettes van TICKET TO PARADISE, waarin George Clooney
en Julia Roberts vertellen waar de film over gaat en wat hun favoriete onderdeel van het script was.

Bekijk hier de Still in Love featurette en hier de Your Favorite Part featurette.

Ol Parker ( Mamma Mia! Here We Go Again, schrijver van de  Best Exotic Marigold Hotel-films) heeft de film geregisseerd naar het script dat hij samen met Daniel Pipski schreef.

TICKET TO PARADISE is geproduceerd door Tim Bevan ( Darkest Hour, The Danish Girl) en Eric Fellner ( The Theory of Everything, Les Misérables) voor Working Title, door Sarah Harvey ( The Best Exotic Marigold Hotel, co-producent  In Bruges), Deborah Balderstone ( Palm Beach, Gone), George Clooney en Oscar®-winnaar Grant Heslov ( Argo, The Midnight Sky) voor Smokehouse Pictures en door Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan en Marisa Yeres Gill (beiden co-uitvoerend producent van de serie  Homecoming) voor Red Om Films.

TICKET TO PARADISE is gefilmd op locatie in Queensland, Australië, met steun van de Australische overheid en van Screen Queensland’s Production Attraction Strategy.