Trailer Alerts

TÁR | Bekijk de nieuwe trailer

If you want to dance the mask, you must service the composer.

Bekijk hier de nieuwe trailer van TÁR.

TÁR speelt zich af in de internationale wereld van de klassieke muziek en draait om Lydia Tár, door velen gezien als een van de grootste levende componisten/dirigenten en de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een vooraanstaand Duits orkest ooit.

TÁR werd geproduceerd, geschreven en geregisseerd door Todd Field, met in de hoofdrol Cate Blanchett als de prominente musicus Lydia Tár. De film onderzoekt de impact, de bestendigheid en de veranderende aard van macht in onze moderne wereld.

TÁR draait vanaf 2 maart 2023 alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie:  TarFilm.nl
#TarMovie

NEW YORK FILM FESTIVAL

Dinsdag 4 oktober jl. werd TÁR vertoond tijdens het New York Film Festival. O.a. castleden Cate Blanchett, Nina Hoss, Sydney Lemmon, Sophie Kauer, componist Hildur Guonadottir en regisseur Todd Field waren hierbij aanwezig.