Trailer Alerts

Violent Night | Bekijk de eerste trailer

Een ‘stille nacht’ kun je wel vergeten.

Bekijk hier de eerste trailer van VIOLENT NIGHT.

VIOLENT NIGHT is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood.

Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman, gespeeld door David Harbour ( Black Widow, serie Stranger Things). Ze komen er snel achter dat de lieve kindervriend ook een heel andere kant heeft.

In de film spelen verder ook Emmy-winnaar John Leguizamo ( John Wick), Edi Patterson ( The Righteous Gemstones), Cam Gigandet ( Without Remorse), Alex Hassell ( Cowboy Bebop), Alexis Louder ( The Tomorrow War) en Beverly D’Angelo ( National Lampoon’s Vacation-franchise).

VIOLENT NIGHT wordt geregisseerd door de vlijmscherpe Noorse regisseur Tommy Wirkola ( Hansel & Gretel: Witch Hunters, Dead Snow-franchise) en geproduceerd door Kelly McCormick, David Leitch en Guy Danella van 87North. Het scenario is geschreven door Pat Casey en Josh Miller, de schrijvers van  Sonic the Hedgehog.

VIOLENT NIGHT draait vanaf 1 december a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: ViolentNight.nl
#ViolentNight

Eén reactie