Trailer Alerts

27 oktober in de bioscoop | The Invitation

Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test… en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Uitgenodigd door haar nieuwe familie voor een weelderige bruiloft op het Engelse platteland, wordt ze eerst verleid door de sexy en elegante, aristocratische gastheer. Maar wanneer ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie en de verontrustende bedoelingen achter hun vrijgevigheid onthult, moet ze de nachtmerrie waarin ze belandt is, zien te overleven.

Cast: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Courtney Taylor, Hugh Skinner, Sean Pertwee, Alana Boden, Stephanie Corneliussen
Regisseur: Jessica M. Thompson

The Invitation draait vanaf 27 oktober in de bioscoop.