Trailer Alerts

M3GAN | Bekijk de eerste trailer

She’s more than just a toy. She’s part of the family.

Bekijk hier de eerste trailer van M3GAN.

Een van de meest productieve geesten in de wereld van de horror – James Wan, de filmmaker achter de Saw-, Insidious– en The Conjuring-franchise en de producent van de Halloween-films, The Black Phone en The Invisible Man – komt nu met een verfrissende vernieuwing van het horrorgenre.

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams uit Get Out) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld.

Wanneer Gemma onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

M3GAN is geproduceerd door Jason Blum en James Wan en geregisseerd door de bekroonde filmmaker Gerard Johnstone ( Housebound), naar een scenario van Akela Cooper ( Malignant, The Nun 2) en gebaseerd op een treatment van Akela Cooper en James Wan.

De film kent tevens rollen voor Ronny Chieng ( Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez ( Will & Grace), Jen Van Epps ( Cowboy Bebop), Lori Dungey ( The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring) en Stephane Garneau-Monten ( Straight Forward).

Universal Pictures en Blumhouse presenteren een Atomic Monster-productie in samenwerking met Divide/Conquer. Uitvoerend producenten zijn Allison Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks en Greg Gilreath.

M3GAN draait vanaf 12 januari a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: M3ganFilm.nl
#M3GAN