Filmnieuws

Smile | Wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar opbrengst

Once you see it, it’s too late.

Twee weken geleden is SMILE in première gegaan en de film heeft inmiddels wereldwijd $ 100 miljoen opgebracht. In iets minder dan twee weken na de release heeft SMILE in de Verenigde Staten $ 55,5 miljoen opgebracht en in de rest van de landen waar de film is uitgegaan $ 46,8 miljoen, wat samen heeft gezorgd voor een wereldwijde opbrengst van $ 102,3 miljoen. In Nederland heeft de film inmiddels meer dan 92 duizend bezoekers getrokken en een opbrengst van bijna € 1 miljoen behaald.


Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

SMILE draait nu alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: SmileFilm.nl
#SmileMovie

Reacties uitgeschakeld voor Smile | Wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar opbrengst