Trailer Alerts

Binnenkort te zien | The Territory

In The Territory, van de bekroonde documentairemaker Alex Pritz, zien we de onvermoeibare strijd voor landsbehoud van de inheemse Uru-eu-wau-wau bevolking tegen boeren en illegale kolonisten die ingrijpende ontbossing veroorzaken. Met adembenemende cinematografie en superieure geluidskwaliteit, neemt de film het publiek mee tot diep in de Uru-eu-wau-wau-gemeenschap. Ook bevat The Territory werkelijk unieke beelden, die gedurende drie jaar met handcamera’s door de Uru-eu-wau-wau bevolking gefilmd zijn, van boeren en kolonisten die het beschermde inheemse land illegaal verbranden en ontruimen. Een verbijsterende en verhelderende documentaire over de ontbossing in de Braziliaanse regenwouden.

Cast: Bitaté Uru-eu-wau-wau (Zichzelf), Neidinha Bandeira (Zichzelf)

Regisseur: Alex Pritz

The Territory is te zien vanaf 27 oktober.