Filmnieuws

Smile | Diverse records verbroken

Once you see it, it’s too late.

Op 23 september jl. is SMILE in Nederland in première gegaan en sindsdien heeft de film diverse records verbroken. SMILE is de grootste horror-release sinds het begin van de pandemie, wat betekent dat deze film betere resultaten heeft behaald dan onder andere  The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Bovendien is SMILE de grootste horror-release van Paramount ooit. Hiermee heeft de film het record van  A Quiet Place verbroken.

Twee weken nadat SMILE in Nederland in première was gegaan had de film wereldwijd al meer dan $ 100 miljoen opgebracht. Inmiddels heeft de film wereldwijd $ 167 miljoen opgebracht. In Nederland heeft SMILE tot nu toe meer dan
180.000 bezoekers getrokken. Hiermee heeft de film ruim € 2 miljoen opgebracht in Nederland.

SMILE draait nu alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: SmileFilm.nl
#SmileMovie

FEATURETTE

Bekijk hier de nieuwe featurette  It’s Smiling At Me.

Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.