Trailer Alerts

Vanaf november in de bioscoop | The Lost King

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Na een bezoek aan de vertoning van het Shakespeare stuk ‘King Richard’, krijgt de altijd ongeziene Philippa Langley compassie voor de – in de geschiedenisboeken beschreven – barbaarse koning. In haar strijd naar gerechtigheid voor Koning Richard lll, krijgt Phillipa een visioen over waar de restanten van het lichaam van de koning zich zouden bevinden, onder een parkeerplaats in Leicester. Ze bijt zich vast in het onderzoek, wat leidt tot veel onbegrip in haar omgeving. Experts en academici reageren sceptisch op haar ideeën, maar Philippa zet door en met succes.

Cast: Sally Hawkins, Steve Coogan, Harry Lloyd

Regisseur: Stephen Frears

Scenarioschrijver: Steve Coogan, Jeff Pope

The Lost King draait vanaf 7 november in de bioscoop.