Trailer Alerts

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie | Bekijk de nieuwe trailer

Discover the extraordinary life behind the legendary voice.

I WANNA DANCE: THE WHITNEY HOUSTON MOVIE is een nieuwe film over popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie ( Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. De film, geregisseerd door Kasi Lemmons ( Harriet) naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCarten ( Bohemian Rhapsody), neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston.

I WANNA DANCE: THE WHITNEY HOUSTON MOVIE

draait vanaf 22 december a.s. alleen in de bioscoop.

#IWannaDanceMovie
Voor meer informatie:  IWannaDance-film.nl