Trailer Alerts

Bekijk Hier de Eerste Trailer van BABYLON

MET O.A. BRAD PITT EN MARGOT ROBBIE

A tale of outsized ambition and outrageous excess.

Babylon, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol, is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920. Ook o.a. Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart spelen in deze film over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

Bekijk hier de eerste trailer van BABYLON.

BABYLON draait vanaf 19 januari a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: BabylonFilm.nl
#BabylonMovie

Maandag 14 november vond een speciale vertoning van BABYLON in Los Angeles plaats. Hier waren o.a. acteurs Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo en Li Jun Li en regisseur Damien Chazelle aanwezig.

Bekijk foto’s van de speciale vertoning hieronder.

SOUNDTRACK

Vrijdag 11 november jl. zijn de eerste twee singles van de soundtrack van BABYLON uitgebracht, genaamd Voodoo Mama en Call Me Manny. De singles zijn gecomponeerd door Academy Award-winnaar Justin Hurwitz, o.a. bekend van de soundtracks van
La La Land en Whiplash.

Pre-order de volledige soundtrack hier.

EERSTE REACTIES

Lees hieronder de lovende eerste reacties op BABYLON na de vertoning in Los Angeles.

“Not often you see mind-blowing movies made for the big screen – Damien Chazelle just made one with Babylon. It is bold, unique, intense, insane, ultimately profound. #BabylonMovie”
– Awards Daily (zie hier)

“Damien Chazelle’s #BabylonMovie is a dazzling, dizzying cacophony of demented depravity. A rebellious, outrageous portrait of golden-era hedonistic Hollywood. Margot Robbie is a live wire. Diego Calva is sensational. Awe-inducing costume & production design.”
– Courtney Howard (zie hier)

“#Babylon/#BabylonMovie is a daring Hollywood epic that utterly shocks the senses. Margot Robbie and Diego Calva give huge performances. Damien Chazelle incorporates his signature musicality and movement throughout. Justin Hurwitz’s score is one hell of a wall of sound.”
– Jeff Nelson (zie hier)

VANITY FAIR

Lees hier het interview met Margot Robbie van Vanity Fair.

CHARACTER POSTERS

Zie hieronder de character posters van BABYLON.