Trailer Alerts

Binnenkort te zien | The Offering

In de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader, keert Arthur na vijftien jaar samen met zijn zwangere vrouw terug naar huis. Hij heeft echter nog een geheime reden om zijn vader op te zoeken. Als in de kelder van het huis waar vader Saul het mortuarium van de gemeenschap runt een lijk wordt binnengebracht, blijkt daar een oude entiteit in te huizen. En deze kwaadaardige Abyzou – volgens de mythe verantwoordelijk voor miskramen en kindersterfte – blijkt sinistere plannen te hebben. De demon drijft iedereen tot het uiterste en zal ervoor zorgen dat sommigen meer verliezen dan hun alleen verstand.

Cast: Paul Kaye, Jodie Jacobs, Allan Corduner, Nick Blood, Emily Wiseman, Daniel Ben Zenon

Regisseur: Oliver Park

The Offering draait vanaf 8 december in de bioscoop.

Reacties uitgeschakeld voor Binnenkort te zien | The Offering