Trailer Alerts

A Man Called Otto | Bekijk de eerste trailer

Ervaar wat er kan gebeuren als je je hart openstelt.

Bekijk hier de eerste trailer van A MAN CALLED OTTO.

A MAN CALLED OTTO is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A MAN CALLED OTTO is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben.

A MAN CALLED OTTO draait vanaf 9 februari 2023 alleen in de bioscoop.

#AManCalledOtto
Voor meer informatie:  AManCalledOtto.nl