Filmnieuws

Cocaine Bear | Bekijk de eerste trailer

On a rampage for blow and blood.

Bekijk hier de eerste trailer van COCAINE BEAR.

COCAINE BEAR is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.

COCAINE BEAR draait vanaf 23 februari 2023 alleen in de bioscoop.

#CocaineBear
Voor meer informatie:  CocaineBear.nl

TRAILER EVENT IN LOS ANGELES

Maandag 28 november jl. vond het trailer event van COCAINE BEAR in Los Angeles plaats in aanwezigheid van o.a. regisseur Elizabeth Banks.

Bekijk foto’s van het event hieronder.

De hoofdrollen in COCAINE BEAR worden vertolkt door Keri Russell ( The Americans), Emmy-winnaar Margo Martindale ( The Americans), Emmy-winnaar Ray Liotta ( The Many Saints of Newark), Alden Ehrenreich ( Solo: A Star Wars Story), O’Shea Jackson Jr. ( Straight Outta Compton), Jesse Tyler Ferguson ( Modern Family), Kristofer Hivju ( Game of Thrones), Kahyun Kim ( American Gods), Christian Convery ( Sweet Tooth), Brooklynn Prince ( The Florida Project) en nieuwkomer Scott Seiss.

De film is geregisseerd door Elizabeth Banks ( Charlie’s Angels, Pitch Perfect 2) naar een scenario van Jimmy Warden ( The Babysitter: Killer Queen). De producenten zijn Oscar®-winnaars Phil Lord en Chris Miller ( Spider-Man: Into The Spider-Verse, The Mitchells vs. The Machines) en Aditya Sood ( The Martian) namens Lord Miller, Elizabeth Banks en Max Handelman ( Pitch Perfect-franchise) namens Brownstone Productions en Brian Duffield ( Spontaneous). Robin Fisichella ( Ma) is uitvoerend producent.