Trailer Alerts

Spoiler Alert | Bekijk de eerste trailer

Love never stops surprising you. Even when you know how it ends.

Bekijk hier de eerste trailer van SPOILER ALERT met Jim Parsons, Ben Aldridge en Sally Field in de hoofdrol.

SPOILER ALERT, gebaseerd op de waargebeurde bestseller van Michael Ausiello, is een hartverwarmende, grappige en aangrijpende film over de liefdesrelatie van 14 jaar tussen entertainmentjournalist Michael (Jim Parsons) en zijn partner, fotograaf Kit (Ben Aldridge). Via Kit krijgt Michael de familie die hij zelf als kind nooit heeft gekend, van Kits in een klein plaatsje wonende ouders (Sally Field en Bill Irwin), tot hun bijzondere vriendenkring in Manhattan. Michael hoopt dat zijn leven zich ontvouwt als de plot van een van zijn favoriete romantische komedies, maar zelfs hij kan de wendingen die hun relatie op z’n kop zullen zetten niet voorspellen.

SPOILER ALERT draait vanaf 27 april 2023 alleen in de bioscoop.

#SpoilerAlert
Voor meer informatie:  SpoilerAlertMovie.nl