Filmnieuws

Babylon | Los Angeles première

The bigger the dream, the greater the price.

Donderdag 15 december jl. vond de wereldpremière van BABYLON plaats in Los Angeles. O.a. acteurs Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Diego Calva, Jovan Adepo en Li Jun Li en regisseur Damien Chazelle waren hierbij aanwezig.

BABYLON, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle ( La La Land) is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920 met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol. Ook o.a. Jovan Adepo, Li Jun Li,
Jean Smart en Tobey Maguire spelen in deze film over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

BABYLON draait vanaf 12 januari a.s. in voorpremière, alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: BabylonFilm.nl
#BabylonMovie

FEATURETTE

Bekijk hier de Damien Chazelle Profile featurette waarin verteld wordt over het maken van deze indrukwekkende film.

BABYLON is geregisseerd door Damien Chazelle en geproduceerd door Marc Platt, p.g.a., Matthew Plouffe, p.g.a. en Olivia Hamilton, p.g.a. De cast bestaat uit Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo, Li Jun Li, P.J. Byrne, Lukas Haas, Olivia Hamilton, Tobey Maguire, Max Minghella, Rory Scovel, Katherine Waterston, Flea, Jeff Garlin, Eric Roberts, Ethan Suplee, Samara Weaving en Olivia Wilde.