Trailer Alerts

Knock At The Cabin | Bekijk de nieuwe trailer

Save your family or save humanity. Will you make the choice?

Bekijk hier de tweede trailer van de nieuwe thriller KNOCK AT THE CABIN van regisseur M. Night Shyamalan ( The Sixth Sense, Old) met o.a. Dave Bautista, Jonathan Groff en Rupert Grint.

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

KNOCK AT THE CABIN draait vanaf 2 februari a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie:  KnockAtTheCabin.nl
#KnockAtTheCabin

KNOCK AT THE CABIN is een film van de grensverleggende filmmaker/regisseur M. Night Shyamalan, met in de hoofdrollen Dave Bautista ( Dune, Guardians of the Galaxy-franchise), de voor een Tony en Emmy genomineerde Jonathan Groff ( Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge ( Pennyworth, Fleabag), de voor een BAFTA genomineerde Nikki Amuka-Bird ( Persuasion, Old), nieuwkomer Kristen Cui, Abby Quinn ( Little Women, Landline) en Rupert Grint ( Servant, Harry Potter-franchise).

Universal Pictures presenteert een film van M. Night Shyamalan en een productie van Blinding Edge Pictures in samenwerking met FilmNation Features en Wishmore Entertainment. Het scenario is geschreven door M. Night Shyamalan met Steve Desmond en Michael Sherman en is gebaseerd op de bestseller The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay. De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan en geproduceerd door M. Night Shyamalan, Marc Bienstock ( Split, Glass) en Ashwin Rajan ( Servant, Glass). De uitvoerend producenten zijn Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos en Ashley Fox.