Trailer Alerts

Trailer Alert | Flux Gourmet

Welkom in het Sonic Catering Institute, een plek voor experimentele voeding en geluidsvoorstellingen. In Flux Gourmet neemt regisseur Peter Strickland (In Fabric, 2018) je mee in een bizarre wereld waar muzikanten nummers creëren met behulp van knisperend spek en druipend eigeel, en waar darmproblemen tot auditieve meesterwerken kunnen leiden. De leden van het instituut zijn verwikkeld in een machtsstrijd en hebben te maken met steeds verder ontaardende optredens en de bizarre orgieën terwijl de grenzen tussen ernst en satire vervagen. Met Asa Butterfield (Sex Education) en Gwendoline Christie (Wednesday).

Cast: Gwendoline Christie, Paolo Bafico, Fatma Mohamed, Ariane Labed, Asa Butterfield

Regisseur: Peter Strickland

Flux Gourmet draait vanaf 2 januari in de bioscoop.