Trailer Alerts

No Hard Feelings | Bekijk de eerste trailer

A girl’s gotta do what a girl’s gotta do.

Bekijk hier de eerste trailer van NO HARD FEELINGS.

Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in NO HARD FEELINGS, een scherpe, hilarische comedy waarvoor ze eveneens de productie doet. De regie is in handen van Gene Stupnitsky, die ook Good Boys heeft gemaakt en meegeschreven heeft aan het scenario van Bad Teacher.

Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

De cast bestaat uit Jennifer Lawrence, Andrew Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales en Matthew Broderick.

NO HARD FEELINGS draait vanaf 22 juni a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: NoHardFeelingsFilm.nl

#NoHardFeelings