Trailer Alerts

Asteroid City | Bekijk de eerste trailer

Our story begins in a fictional American desert town circa 1955.

Bekijk hier de eerste trailer van de nieuwe Wes Anderson film ASTEROID CITY.

ASTEROID CITY speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

ASTEROID CITY draait vanaf 22 juni a.s. exclusief in de bioscoop.

Voor meer informatie: AsteroidCity.nl
#AsteroidCity

Regisseur
Wes Anderson

Schrijvers
Wes Anderson
Roman Coppola

Producenten
Wes Anderson
Steven Rales
Jeremy Dawson

De cast bestaat uit Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan en Jeff Goldblum.