Trailer Alerts

Suzume | Nu in de bioscoop

On the other side of the door, was time in its entirety— 

SUZUME, geregisseerd door Makoto Shinkai ( Your Name.), is het coming-of-age-verhaal van de 17-jarige Suzume. Ze reist af naar verschillende rampgebieden in Japan waar ze deuren moet sluiten die verwoesting veroorzaken.

Suzume’s avontuur begint in een rustig plaatsje op het eiland Kyushu (in het zuidwesten van Japan), waar ze een jongeman ontmoet die zegt dat hij een deur zoekt. Op een verlaten plek vindt Suzume te midden van de ravage een losstaande verweerde deur die niet lijkt aangetast door de rampspoed. Omdat de deur Suzume op een mysterieuze wijze aantrekt opent ze hem, waarna er door heel Japan deuren opengaan en alles in hun omgeving verwoest dreigt te worden. Om nog meer rampen te voorkomen moet Suzume de portalen zien te sluiten.

De film heeft positieve recensies gekregen, waaronder een 94% score op Rotten Tomatoes. Zie hieronder een selectie van de recensies.

Rotten Tomatoes – 94%

The Hollywood Reporter

IGN

Variety

SUZUME draait nu alleen in de bioscoop.

Bekijk hier de trailer.

#Suzume