Filmnieuws

The Super Mario Bros. Movie | ‘Peaches’ song wereldwijd een hit

De Peaches Song clip uit de nieuwe bioscoopfilm THE SUPER MARIO BROS. MOVIE is wereldwijd trending. De hilarische clip heeft 5 miljoen views op TikTok en andere social platformen bezorgd sinds de muziekvideo op 7 april jl. werd gelanceerd. ‘Peaches’, gezongen door Jack Black, de stemacteur van Bowser, wordt inmiddels voorgedragen als Oscar® nominatie voor beste orginele song. Lees meer hierover in het artikel uit Variety.

‘Peaches’ gaat over de onbeantwoorde liefde van Bowser. En het onderwerp van zijn aanbidding? Princess Peach (Anya Taylor Joy), de heerser van het Mushroom Kingdom. Het nummer is mede geschreven door Jack Black, de filmregisseurs Aaron Horvath en Michael Jelenic, evenals Eric Osmond en John Spiker.

Deze serenade van Bowser bezorgt je gegarandeerd vlinders in je buik. Bekijk hier de Peaches Song clip uit THE SUPER MARIO BROS. MOVIE.

Naar aanleiding van de trend heeft Jack Black, de stemacteur van Bowser, een spectaculaire en humoristische muziekvideo opgenomen. Bekijk de muziekvideo hier.

Wereldwijd heeft de film meer dan $ 438 miljoen opgebracht en in Nederland heeft de film inclusief voorvertoningen op woensdag 5 april momenteel totaal € 4,9 miljoen in Nederland opgebracht.

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. De hoofdrollen worden ingesproken door o.a. Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Charlie Day (Luigi) en Jack Black (Bowser).

THE SUPER MARIO BROS. MOVIE draait vanaf nu exclusief in de bioscoop.

In de originele en Nederlands gesproken versie.

Ook in 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema & Laser ULTRA.

Voor meer informatie: SuperMarioBrosFilm.nl
#SuperMarioMovie