Filmnieuws

Spider-Man: Across the Spider-Verse | Nummer één film in Nederland

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE is de nummer één film in Nederland sinds de film geopend is op donderdag 1 juni jl. en neemt hiermee de plaats van The Little Mermaid als nummer één film in. SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE draait in 125 bioscopen en heeft inmiddels meer dan 19.000 bezoekers getrokken met een totaal omzet van € 209.000, inclusief voorvertoningen op 31 mei jl.

De film heeft positieve recensies gekregen. De film is certified fresh op Rotten Tomatoes met een 95% score en een audience score van 97%. Zie hieronder een selectie van de internationale recensies.

Rotten Tomatoes – 95%
The Independent
IndieWire
Variety
Deadline

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE draait nu alleen in de bioscoop.

In 2D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en Laser ULTRA.

Voor meer informatie: SpiderVerse.nl

#SpiderVerse

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar®-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit Juliann Ubbergen (Miles Morales), Holly Mae Brood (Gwen Stacey), Edwin Jonker (Jefferson Davis), Nurlaila Karim (Rio Morales), Kevin Hassing (Peter B. Parker), Fernando Halman (Aaron Davis), Cynthia de Graaff (Lyla), Ine Kuhr (Aunt May), Joey Schalker (Dr. Jonathan Ohnn), Jelle Amersfoort (Miguel O’Hara), Emmanuel Ohene Boafo (Hobie Brown), Charmaine Yard (Jessica Drew), Oscar Siegelaar (Commandant George Stacy) en Tabi Awan (Pavitr Prabhakar).