Filmnieuws

Asteroid City | Première

Woensdag 7 juni jl. vond de première plaats van ASTEROID CITY, de nieuwe film van Wes Anderson, in The Movies te Amsterdam. De presentatie werd gedaan door actrice Thekla Reuten.

Verschillende BN’ers en influencers waren hierbij aanwezig, waaronder Victor Mids, Victor Abeln, Sergio Vyent, Vivienne van den Assem, Juliette van Ardenne, Susan Radder, Yootha Wong-Loi-Sing, Stefano Keizers, Zoë Love Smith, Barry Paf, Kendrick Etmon, Sara Luna Zoric, Jerrel Baumann, Elle van Rijn, Tom Afman en Véras Fawaz.

Bekijk hier de aftermovie en zie hieronder foto’s van de première.

ASTEROID CITY speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

De cast bestaat uit Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan en Jeff Goldblum.

ASTEROID CITY draait vanaf 22 juni a.s. exclusief in de bioscoop, met vanaf vandaag geselecteerde voorpremières.

Voor meer informatie: AsteroidCity.nl

#AsteroidCity

NIEUWE CLIP

Bekijk nu de You Were Very Good clip met o.a. Scarlett Johansson en Hope Davis. Bekijk de clip hier.