Trailer Alerts

Drive-Away Dolls | Bekijk de eerste trailer

Love is a sleigh ride to hell.

Bekijk hier de eerste trailer van DRIVE-AWAY DOLLS, geregisseerd door Ethan Coen.

In deze humoristische film, geschreven door Ethan Coen en Tricia Cooke, maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

De cast bestaat uit Margaret Qualley, Geraldine Viswanathan, Beanie Feldstein, Colman Domingo, Pedro Pascal, Bill Camp en Matt Damon.

DRIVE-AWAY DOLLS draait vanaf 28 september a.s. exclusief in de bioscoop.

Voor meer informatie: Drive-AwayDolls.nl

#DriveAwayDolls